Tilbud!

Mako Plankebord – 90×200 cm Ingen Mako bordplade 90×200 cm

Original price was: 7.999 kr..Current price is: 4.999 kr..

Bane vejen for et stilfuldt hjem med vores Mako plankebord i 90×200 cm. Robust og elegant design skaber et unikt udtryk i dit rum. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6723100780477492 Kategori:

Et plankebord er ikke bare et bord – det er et centralt element i dit hjem, hvor minder skabes, måltider deles og historier fortælles. Intet bordudtrykker dette bedre end vores Mako Plankebord på imponerende 90×200 cm.

Med en solid konstruktion bestående af tre smukt forarbejdede planker i kerne teaktræ af ypperste kvalitet, emmer dette bord af håndværksmæssig finesse og tidløs elegance. De lige kanter tilføjer et moderne touch til det ellers rustikke møbel, hvilket gør det perfekt til enhver indretning fra skandinavisk minimalisme til boheme-chic.

Det unikke ved vores Mako Plankebord er, at du kan skræddersy det præcis efter dine præferencer. Du kan vælge mellem bordben i kerne teaktræ for en naturlig og samlet æstetik, eller skabe en kontrast med bordben i sort eller hvid aluminium for et mere industriel udtryk.

Dette bord er ikke blot et møbel, det er en investering i kvalitet, design og funktion. Med sin generøse størrelse er det det ideelle samlingspunkt for familie og venner, hvor lange middage og hyggelige stunder kan nydes i fulde drag.

Så bring naturen og håndværket ind i dit hjem med vores Mako Plankebord. Lad det være rammen om dine livs vigtige øjeblikke og skab en atmosfære af varme og velvære, som vil vare ved i årevis. Giv dit hjem det bord, det fortjener – giv det et Mako Plankebord.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mako Plankebord – 90×200 cm Ingen Mako bordplade 90×200 cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.