Tilbud!

Atlantic plankebord 100×220 – Smoked eg

Original price was: 8.179 kr..Current price is: 6.135 kr..

Skab en rustik og elegant atmosfære i dit hjem med vores Atlantic plankebord i smoked eg. Håndlavet og holdbart design i metermål 100×220. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 9788502116879392 Kategori:

Drømmer du om at bringe smuk nordisk natur ind i dit hjem? Med vores Atlantic plankebord i smoked eg kan du gøre netop dette. Dette plankebord i dimensionerne 100×220 cm er en elegant og tidløs tilføjelse til ethvert rum.

Det smukke, røgede eg træ bringer varme og karakter til din indretning og skaber en hyggelig atmosfære. Hvert bord er unikt med sin egen naturlige træmønster, der fortæller historien om træets tidligere liv.

Det massive egetræ er både holdbart og smukt, hvilket sikrer, at dette bord vil holde i mange år fremover. Den glatte overflade og de få knaster i træet tilføjer en rustik charme til bordet, der giver det et unikt udtryk.

Uanset om du bruger det som spisebord i dit køkken eller som et imponerende konferencebord på kontoret, vil dette Atlantic plankebord være et centralt element i rummet. Lad det være samlingspunktet for gode måltider, hyggelige stunder og inspirerende møder.

Skab dit drømmerum med vores Atlantic plankebord i smoked eg og bring det skandinaviske design og natur ind i dit hjem. Lad dig inspirere af den enestående skønhed og funktionalitet i dette håndværk og nyd et tidløst møbel, der vil bringe glæde i mange år fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Atlantic plankebord 100×220 – Smoked eg”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.